Beter eten is een kwestie van evenwicht: het moet gezond, lekker en duurzaam zijn. Transparantie over de herkomst van ingrediënten en producten is daarbij essentieel. We volgen ook de nieuwste foodtrends en innovaties zodat beter eten voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk wordt.
Bij Foodbag leggen we de klemtoon op evenwicht. Om een gezond evenwicht aan te bieden, voldoen 80% van de gerechten in ons menu aan de richtlijnen van de Hoge Gezondheidsraad.
Per portie mikken onze chefs op:
En dat met zoveel mogelijk pure, natuurlijke ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Zo zie je, onze chefs doen al het denkwerk, zodat jij gewoon kan genieten!
We zetten ons in voor een duurzamere wereld, waarbij kleine stappen samen het grote verschil maken. Hier leggen we graag de nadruk op:
Foto: forelkwekerij Mathonet
We zetten transparantie centraal in alles wat we doen en zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent. Waarom? Omdat we geloven dat kennis je helpt om slimme en verantwoorde keuzes te maken:
Foto: Melissa Melis
We blijven altijd vooruitkijken. We zetten de nieuwste trends en technologieën in voor een nog duurzamer, persoonlijker en gebruiksvriendelijker aanbod.
Altijd met de klant in het achterhoofd. Ons menu wordt samengesteld op maat van de klant en we houden zoveel mogelijk rekening met persoonlijke voorkeuren.
We willen weten wat onze klanten belangrijk vinden. Ze worden betrokken in panelgesprekken en we houden meerjaarlijkse bevragingen bij onze klanten.
09 298 05 10
Deel jouw gerechten op