Foodbag Logo

Dit vinden onze Foodlovers ervan

Onze klanten weten wat lekker is

chef-image
David De Winter

Veruit de beste maaltijdbox: altijd zeer lekker, ruime porties en telkens met de meest kwalitatieve ingrediënten (in tegenstelling tot anderen...), zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, alsook zeer stipte levering telkens en steeds met een glimlach, top bedrijf!

starstarstarstarstar

5

chef-image
Geertje Van Cuyck

Heerlijke gerechten, verse producten, gemakkelijk te bereiden. Smaakvol 🧡

starstarstarstarstar

5

chef-image
Karolien Boeur

Een winner!

Wekelijks keuze uit 35 gerechten met voor ieder wat wils. Heel gemakkelijk als je moeite hebt met het vinden van kookinspiratie en vaak last hebt van impulsaankopen in de supermarkt. Bovendien is alles lekker, vers en duidelijk omschreven in het recept. Voor ons een winner!

starstarstarstarstar

5

chef-image
Peter Thyssen

Ik ben blij dat ik Foodbag heb leren kennen. Het is telkens een feest wanneer ik een gerecht heb klaargemaakt. Toffe en originele recepten met verse topproducten van eigen bodem. Je hoeft niet meer na te denken over je volgende maaltijden; gewoon kiezen uit het duidelijk en mooi weekmenu. Ook het winkellijstje is nu een stuk eenvoudiger. Alles wordt mooi geportioneerd geleverd door een stipte en vriendelijke medewerker. Prijs/kwaliteit perfect. Werkelijk een aanrader!!

starstarstarstarstar

5

chef-image
Mieke Thienpont

Mijn man en ik zijn al meerdere jaren zeer tevreden over de geleverde foodboxen van Foodbag. Ik ben zelf nog professioneel actief en mijn man is gepensioneerd. Hij vindt het heerlijk om aan 'slow cooking' te doen, zonder de rompslomp van nadenken, boodschappen doen, overschotten verwerken. Als ik thuis kom staat het eten klaar. Heerlijk, vers, gevarieerd, vaak met lokale producten. Foodbag zorgt voor veel geluk bij ons thuis. Dank jullie wel!

starstarstarstarstar

5

chef-image
Sofie Robberechts

Heel tevreden van Foodbag! Altijd verse producten en veel samenwerkingen met Belgische kleine bedrijfjes voor lekkere producten. Aan te bevelen! Heel fijne keuze uit zowel veggie, vegan, kindvriendelijke ... gerechtjes met leuke extra's.

starstarstarstarstar

5

chef-image
Bart Vercarre

Als een kind die een geschenkje krijgt

Ik ben helemaal geen goede kok. In tegendeel ik zie er tegen op om te koken, zeker na een drukke werkdag. Maar ik merk bij mezelf dat ik bij elke levering van de Foodbag-doos, door de immer vriendelijke bezorgers, blij ben als een kind die een geschenkje krijgt... En dat gelukzalig gevoel wordt alleen maar bevestigd als ik zie hoe mijn gezin geniet van de diverse gerechten die ik op tafel tover ;-)

starstarstarstarstar

5

chef-image
Christine Van Gompel

Smaakt 'letterlijk' naar meer

Eindelijk heb ik ook eens de foodbox van Foodbag besteld, en dat was een verademing! De porties zijn ruim voldoende , de recepten zijn gemakkelijk te volgen, en er komen verrassende combinaties uit de bus waar ikzelf nooit aan zou denken , maar die wél heel lekker zijn ! Er is een grote variatie en keuze van maaltijden, echt voor elk wat wils! De prijs valt ook best mee, want je moet zelf al niet meer gaan winkelen: heel tof! Ook de vriendelijkheid van de koeriers die de Foodbag-box aan huis brengen telt voor mij zeer zeker mee! Al bij al: een aanrader! Dit smaakt " letterlijk " naar meer!

starstarstarstarstar

5

chef-image
Steven Braeckman

Sinds enkele maanden overgestapt naar Foodbag. Voorheen deden we Hello Fresh. Producten van Foodbag zijn veel verser, alsook de kwaliteit vinden wij persoonlijk beter. Ook de porties zijn groter, nu heb ik voldoende. In het verleden ging ik soms met honger van tafel :). Ook het gemak van het aantal gerechten, aantal porties aan te passen per week is een zegen voor ons. Als wij eens iets willen eten dat de kinderen niet lusten, dan pas je het aantal porties gewoon aan. Héél gemakkelijk! We zijn tevreden klanten.

starstarstarstarstar

5

chef-image
Tom Ruelens

Zeer gevarieerde keuze en steeds verse streekproducten. Heb al veel nieuwe smaken en producten ontdekt dankzij Foodbag!!!

starstarstarstarstar

5

chef-image
Tina Heirwegh

Wij zijn zeer tevreden klanten sinds 2014. Originele en lekkere recepten, voldoende keuze, een op en top Belgisch bedrijf en correcte en vriendelijke klantendienst. Ook heel vriendelijke mensen die de levering verzorgen.

starstarstarstarstar

5

chef-image
Joris Meul

Al 2,5 jaar klant en foodbag verrast ons nog steeds met leuke gerechten en menu´s. Lekkere smaakbommetjes en ruime keuze in de gerechten. We nemen zelfs elke week ook minstens 1 veggiemenu. Porties zijn ruim. De ingrediënten zijn afgemeten zo blijf je niet met overschotten van kruiden en groenten zitten. Ook al loopt er al iets fout het foodbagteam compenseert dit en heeft oplossingen. Ook de extra´s nemen we al eens, soep, apero-hapjes of de bakbox. Goe bezig foodbag.

starstarstarstarstar

4

chef-image
Liesbeth Aerts

Ik ben al zeer lang klant bij Foodbag. De kinderen waren in begin geen grote fan maar het aanbod is zo ruim geworden, dat ze nu steeds uitkijken naar de nieuwe box! De maaltijd bereiden is heel erg duidelijk uitgelegd: zelfs de kids doen dit met plezier op hun eentje. Voordien was ik klant van Hello Fresh maar de maaltijden van Foodbag zijn veel meer "van ons", puurder, mooie groenten porties en ik vind veel lekkerder. Zeker een aanrader dus ;)

starstarstarstarstar

5