Foodbag Logo

Onze chauffeurs

Onze Foodbag bezorgers zijn dagelijks vroeg uit de veren om jullie koelkasten te vullen met heerlijke, duurzame, Belgische producten. Echte heroes!

Eigen chauffeurs

Foodbag is één grote familie waarin elke schakel even belangrijk is. Van grafisch designer Bruno en Chef Eva, tot Emma van de klantendienst. Elke schakel telt.

En dan hebben we het over de belangrijkste nog niet gehad: onze eigen chauffeurs die jouw maaltijdbox met liefde aan jouw voordeur leveren.

De mensen die jouw Foodbag bezorgen, zijn onze eigen chauffeurs. We zijn dan ook heel blij dat Ivan, Bob, Freddy, Marcel, Marc, Roland … in ons team zitten en jullie elke week opnieuw de beste producten, kraakvers aan huis leveren.Altijd goedlachs

We zijn heel trots op onze chauffeurs. Ze zetten elke dag een tandje bij om op tijd en met een grote smile bij onze klanten te geraken.

Voor veel van hen is dit een leuke bijverdienste of een aangename afleiding. Foodbag werkt namelijk samen met Nestor, een Belgisch uitzendkantoor dat mensen helpt met een nieuwe uitdaging op het einde van de loopbaan of na het pensioen.


Wanneer kan je ze eens ontmoeten?

Onze chauffeurs leveren jouw Foodbag gekoeld aan huis op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag, in de namiddag of ‘s avonds. Wil jij graag dat één van onze lieve chauffeurs jou komt begroeten aan de voordeur?

Bestel dan snel je Foodbag!


Bestellen