Over Foodbag

Bewust. Belgisch. Beloofd.

Inspirerende smaken

Foodbag wil inspireren in de keuken! Wij leveren elke week maaltijdboxen met verse ingrediënten en originele recepten aan huis. Onze menu’s zijn telkens een mix van unieke smaakcombinaties, Belgische klassiekers en toegankelijke gerechten. Met onze recepten tover jij keer op keer een gezonde maaltijd op tafel voor je lief, je gezin of jezelf.

Bovendien zijn we ongelofelijk fier dat onze gerechten worden samengesteld dóór echte mensen, vóór echte mensen. Net zoals jij.

Lokale en biologische producten

Wij zijn een op-en-top Belgisch bedrijf en dat mag iedereen geweten hebben. Niet alleen ons team is afkomstig uit zowat elke windhoek van ons land, ook voor onze producten gaan we steeds op zoek naar gevarieerde leveranciers en dat het liefst binnen onze landsgrenzen.

Samen met lokale partners zorgen we ervoor dat je kan genieten van heerlijke gerechten. We kiezen wekelijks voor seizoensgebonden en biologische ingrediënten waar mogelijk. We proberen bovendien zo transparant mogelijk te communiceren over onze producten en kiezen zo vaak mogelijk voor een duurzaam alternatief.

Persoonlijke aanpak

Van het samenstellen van de maaltijden tot het beantwoorden van jouw vragen en het leveren van je box, ons team staat elke dag klaar om jou op je wenken te bedienen. We zijn bereikbaar via verschillende kanalen en dat zo vaak mogelijk. We zijn bovendien niet vies van wat opbouwende kritiek dus laat je opmerkingen, tips of aanvullingen maar komen. Ons team komt wekelijks samen om al jouw vragen te verwerken zodat we je zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Samen zijn wij Foodbag

Maak kennis met ons team.
  • Anders
    Asarby
    Overtuigd vegetariër, fanatiek amateuratleet en fulltime papa.
  • Stéphane
    Ronse
    Verslaafd aan grijze garnalen en een lege mailbox.
  • Sandra
    Bekkari
    Dol op groenten en het brein achter onze Sanabox.
  • Sarah
    Billiet
    Georganiseerde doener, zot van ‘bokes’ met choco en de drijvende kracht achter Canteen.
  • Astrid
    Zwaenepoel
    Dolenthousiast wanneer haar zelfgemaakte pasta lukt. Nog gelukkiger wanneer ze die mag opeten.
  • Jef
    Vandenbemden
    Eet het liefst pizza en haalt het meeste werkplezier uit een Foodbag op tijd leveren … met een glimlach!
  • Isa
    Naeyaert
    Wil stiekem overal prei in draaien en voert kookexperimenten uit tot een gat in de nacht.
  • Katrien
    De Waele
    Sport is niet haar cup of tea, maar een lekker taartje bij die thee daarentegen ...
  • Gillis
    De Tremerie
    Houdt onze kantoorplanten in leven en maakt confituur op zondag.
  • Lore
    Cocquyt
    Een dag zonder ontbijt en een kiwi, is een dag niet geleefd!
  • Jonathan
    De Lange
    Zijn droge humor neem je best met een korreltje zout.
  • Audrie
    Michiels
    Ons zonnetje op kantoor (én aan de lijn) verrast haar collega’s wel eens met een zelfgebakken taartje.
  • Lore
    D'Hooghe
    Levensgenieter, probleemoplosser en altijd positief.
  • Gustave
    Lorré
    Onze jongste én grootste Foodbagger. Met een bord pasta maak je zijn dag goed.
  • Deborah
    Massaer
    Altijd bereid om te helpen, behalve op zondag. Dan tovert deze chef liever een van haar zoete zondes uit de oven.
  • Jolien
    Gabriëls
    Van moeilijke eter tot keukenprinses, wat Foodbag niet met een mens doet.
  • Pieter
    Dobbelaere
    Nieuwsgierig, dolenthousiast en hij kent nog iets van digitale marketing ook.
  • Celine
    Henderickx
    Zot van schilderijtjes en dat het liefst op haar bord.
  • Michèle
    Verstrynge
    Het eerste aanspreekpunt én de grootste dierenvriend van Foodbag.
  • Ellen
    Duchesne
    Is ervan overtuigd dat groenten schillen overbodig is: meer smaak en meer tijd!
  • Eva
    Vanhole
    Haar slagzin is: 'kool is cool!'
  • Bert
    Meert
    Maak kennis met dé IT-specialist. Niemand begrijpt 100% wat hij doet maar ontegensprekelijk onmisbaar in het team.
  • Verse zuivelproducten
    De Hollebeekhoeve
    De Hollebeekhoeve uit Kruibeke produceert ambachtelijke, verse en eerlijke zuivelproducten, vrij van bewaarmiddelen en andere onnodige toevoegingen.
    lees meer
  • Duurzame vis
    Omegabaars
    Foodbag gelooft in deze vis van de toekomst.
    lees meer
  • Berlaarse grillkaas
    Berloumi
    Berloumi is een Belgische, Berlaarse grillkaas zoals halloumi.
    lees meer
  • Mosterd uit Torhout
    Mostaard Wostyn
    Al vijf generaties lang produceert Mostaard Wostyn mosterd in Torhout.
    lees meer
  • Belgische pickles
    Camp's
    De eerste Belgische pickles werden door Camp's gemaakt.
    lees meer
  • Vlees van eigen kweek
    Meatier
    Het familiebedrijf Meatier is sinds 1996 in gespecialiseerd in vlees van eigen kweek.
    lees meer
  • Biologische geitenkaas
    De Volle Maan
    Zodra je hun geta of geitenkaas probeert, proef je meteen het verschil.
    lees meer
  • Zoet van bij ons
    Meli
    Een Belgisch likje honing maakt elke dressing of marinade helemaal af.
    lees meer
  • Lekker vegetarisch
    Greenway
    Al meer dan 20 jaar maakt Greenway er een uitdaging van om zelfs de grootste vleesliefhebbers te verleiden met lekkere veggieproducten.
    lees meer
  • Fantastische fond
    Fundo
    Verse groenten, karkassen van lokale leveranciers, een grote kookpot en heel veel geduld zijn de ingrediënten voor deze fond.
    lees meer
  • Artisanale kazen
    Régal
    Kaas van de groene weiden van het Land van Herve, c’est bon ça!
    lees meer
  • Ambachtelijke soep
    Soepmie
    Ambachtelijke soep met liefde bereid
    lees meer
  • Koudgeperste sapjes
    JusRé
    Een instant shot aan vitaminen, mineralen en antioxidanten!
    lees meer
  • Groenten met een verhaal
    Gomad
    Voorgesneden groenten? Handig! Maar dan willen we alleen die van de beste kwaliteit hé.
    lees meer
  • Een bedrijfsfilosofie die je proeft
    De Lelie
    Lekkere yoghurt en platte kaas maken is een kunst. Het vraagt geduld, vakkennis en toewijding.
    lees meer
  • Trots op tomaten
    Stoffels Tomaten
    Deze tomaten staan voor 100% smaak, 100% natuurlijk en 100% Stoffels!
    lees meer
  • Ambachtelijke granola
    NDFC
    Sinds 2016 bakken de broers Jelders onze Belgische, ambachtelijke en handgemaakte granola in Sint-Katelijne-Waver.
    lees meer
  • Belgisch gevogelte
    Hofkip
    Dé Hofleverancier voor kip en kalkoen bij Foodbag!
    lees meer
  • Zuivel van bij ons
    Inex
    Cliché of niet: melk is goed voor elk. Samenwerken met Inex was voor ons dan ook een logische zet.
    lees meer
  • Burgers en kroketjes
    Qinti
    Een heerlijk vleesalternatief op basis van broccoli en quinoa!
    lees meer
  • Schatjes van patatjes
    Warnez
    Het West-Vlaams familiebedrijf Warnez gaat al sinds 1950 op zoek naar de beste aardappelen van eigen bodem.
    lees meer
  • 100% Natura
    Natura
    lees meer
  • Kruiden van Belgische bodem
    Taste Up
    Door kwaliteit, versheid en hygiëne hoog in het vaandel te dragen, zorgt Taste Up voor de finishing touch in onze gerechten.
    lees meer
  • Belgische quinoa
    Quinobel
    100% Belgische quinoa.
    lees meer
  • Veggie spreads uit Ieper
    Bonrill
    Authentiek en overheerlijk, volgens een traditioneel familierecept.
    lees meer
  • Gentse confituur
    Callas Confiture
    Confituur met liefde gemaakt, en dat smaak je.
    lees meer

Foodbag is een merk van Smartmat NV

Regine Beerplein 1 bus 207
2018 Antwerpen

BE0841142626