Over Foodbag

Dóór echte mensen, vóór echte mensen.

Inspirerende smaken

Foodbag wil inspireren in de keuken! Wij leveren elke week maaltijdboxen met verse ingrediënten en originele recepten aan huis. Onze menu’s zijn telkens een mix van unieke smaakcombinaties, Belgische klassiekers en toegankelijke gerechten. Met onze recepten tover jij keer op keer een gezonde maaltijd op tafel voor je lief, je gezin of jezelf.

Bovendien zijn we ongelofelijk fier dat onze gerechten worden samengesteld dóór echte mensen, vóór echte mensen. Net zoals jij.

Lokale en biologische producten

Wij zijn een op-en-top Belgisch bedrijf en dat mag iedereen geweten hebben. Niet alleen ons team is afkomstig uit zowat elke windhoek van ons land, ook voor onze producten gaan we steeds op zoek naar gevarieerde leveranciers en dat het liefst binnen onze landsgrenzen.

Samen met lokale partners zorgen we ervoor dat je kan genieten van heerlijke gerechten. We kiezen wekelijks voor seizoensgebonden en biologische ingrediënten waar mogelijk. We proberen bovendien zo transparant mogelijk te communiceren over onze producten en kiezen zo vaak mogelijk voor een duurzaam alternatief.

Persoonlijke aanpak

Van het samenstellen van de maaltijden tot het beantwoorden van jouw vragen en het leveren van je box, ons team staat elke dag klaar om jou op je wenken te bedienen. We zijn bereikbaar via verschillende kanalen en dat zo vaak mogelijk. We zijn bovendien niet vies van wat opbouwende kritiek dus laat je opmerkingen, tips of aanvullingen maar komen. Ons team komt wekelijks samen om al jouw vragen te verwerken zodat we je zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Samen zijn wij Foodbag

Maak kennis met ons team.
  • Anders
    Asarby
    Overtuigd vegetariër, fanatiek amateuratleet en fulltime papa.
  • Stéphane
    Ronse
    Verslaafd aan grijze garnalen en een lege mailbox.
  • Hanne
    Verhoeven
    Verzot op brunch en Aziatische gerechten, nu nog de ultieme combo van die twee vinden.
  • Sandra
    Bekkari
    Dol op groenten en het brein achter onze Sanabox.
  • Astrid
    Zwaenepoel
    Dolenthousiast wanneer haar zelfgemaakte pasta lukt. Nog gelukkiger wanneer ze die mag opeten.
  • Isa
    Naeyaert
    Wil stiekem overal prei in draaien en voert kookexperimenten uit tot een gat in de nacht.
  • Gillis
    De Tremerie
    Houdt onze kantoorplanten in leven en maakt confituur op zondag.
  • Ester
    De Rycke
    Een dag zonder kombucha en een stuk(je) pure chocolade, is een dag niet geleefd!
  • Jonathan
    De Lange
    Zijn droge humor neem je best met een korreltje zout.
  • Lore
    D'Hooghe
    Levensgenieter, probleemoplosser en altijd positief.
  • Jolien
    Gabriëls
    Van moeilijke eter tot keukenprinses, wat Foodbag niet met een mens doet.
  • Celine
    Henderickx
    Zot van schilderijtjes en dat het liefst op haar bord.
  • Ellen
    Duchesne
    Is ervan overtuigd dat groenten schillen overbodig is: meer smaak en meer tijd!
  • Séverine
    Debecker
    Haar drukbezette dagen vliegen voorbij en groenten fijnsnijden is voor haar een moment van rust.
  • Eva
    Vanhole
    Haar slagzin is: 'kool is cool!'
  • Bert
    Meert
    Maak kennis met dé IT-specialist. Niemand begrijpt 100% wat hij doet maar ontegensprekelijk onmisbaar in het team.
  • Verse zuivelproducten
    De Hollebeekhoeve
    De Hollebeekhoeve uit Kruibeke produceert ambachtelijke, verse en eerlijke zuivelproducten, vrij van bewaarmiddelen en andere onnodige toevoegingen.
    lees meer
  • Duurzame vis
    Omegabaars
    Foodbag gelooft in deze vis van de toekomst.
    lees meer
  • Berlaarse grillkaas
    Berloumi
    Berloumi is een Belgische, Berlaarse grillkaas zoals halloumi.
    lees meer
  • Mosterd uit Torhout
    Mostaard Wostyn
    Al vijf generaties lang produceert Mostaard Wostyn mosterd in Torhout.
    lees meer
  • Belgische pickles
    Camp's
    De eerste Belgische pickles werden door Camp's gemaakt.
    lees meer
  • Vlees van eigen kweek
    Meatier
    Het familiebedrijf Meatier is sinds 1996 in gespecialiseerd in vlees van eigen kweek.
    lees meer
  • Bewust gepelde garnalen
    Shore
    Want alle beetjes helpen als we het over het milieu hebben.
    lees meer
  • Biologische geitenkaas
    De Volle Maan
    Zodra je hun geta of geitenkaas probeert, proef je meteen het verschil.
    lees meer