Muziek in de keuken: 3 heerlijke Spotify playlists

Koken wordt nóg leuker met een streepje muziek op de achtergrond. En het juiste deuntje doet wonderen voor de sfeer aan tafel. Wij maakten 4 Spotify-playlists voor jou: eentje voor Halloween, eentje voor tijdens het koken, eentje voor een gezellig diner met vrienden en eentje voor tijdens je Italiaanse avond.

Spooky Bites

Maak van jouw Halloween-kooksessie een muzikaal festijn met onze griezelige Halloween-afspeellijst, Spooky Bites! Van spookachtige ballades tot sinistere beats, je vindt ze hier allemaal terug!

Imke's choice

Heb je het geheime ingrediënt van Imke Courtois’ rode pasta geproefd? Haar favoriete muziek! Maak de heerlijke pasta terwijl je luistert naar de bijpassende playlist ‘Imke’s choice’ op de achtergrond. Ontdek de kookplaten op Spotify en laat je meeslepen door de goede vibes! Want laten we eerlijk zijn, eten smaakt altijd beter als het bereid is met liefde én een goede beat.

Diner with friends

Heb je een etentje met vrienden of familie gepland? Wij hebben de perfecte playlist! Met deze lijst hoor je alleen wat jij wil - geen onverwachte heavymetalliedjes of zware technobeats - en kan je rustig van die kostbare tijd met familie en vrienden genieten.

That's amore

Italiaanse avond? Samen spaghetti slurpen à la Lady en de Vagebond? Wij bundelden onze favoriete nummers voor een heerlijke Italiaanse vibe in la cucina. Van Eros Ramazzotti tot Laura Pausini. Je kan ze allemaal vinden in deze playlist.

Je kan alle playlists terugvinden op het Spotify-account van Foodbag. Geniet ervan!