Een verrukkelijk eindejaar
met Foodbag

ontdek onze feestmenu’s
Kies hoe jij wil koken.
4 stijlen
14 gerechten
heel veel flexibiliteit
Vol zorg bedacht.
lokale partners
topkwaliteit
persoonlijke ondersteuning
Met liefde gemaakt.
inspirerende recepten
seizoensproducten
pasklare porties
Met goesting aan tafel.
smakelijk iedereen!
Foodbag
originals
Inspirerende klassiekers bedacht in ons kookatelier.
meer over de originals
Steak stroganoff met paprika, champignons en gekookte patatjes
original
de SANA
keuken
Sandra Bekkari bewijst dat gezond en evenwichtig eten ook lekker kan zijn.
meer over Sana
Witvis in mosterdsaus en puree met wortelen en raapjes
sana
Quick &
Easy
Toegankelijke recepten zonder gedoe, voor de hele familie
meer over quick & easy
Zachte groentecurry met zoete aardappel, paprika en rijst
quick & easy
Volledig
veggie
Vegetarische gerechten om duimen en vingers af te likken.
meer over veggie
Tortilla's met geroosterde pompoen, avocado en maïssalsa
veggie
1.
Vier stijlen
om uit te kiezen.
2.
Mix en match
gerechten en extra's.
3.
Thuis geleverd,
om zelf te maken.

Ambachtelijke
zuivelproducten van
De Hollebeekhoeve

alles over onze leveranciers
Wil jij je gasten verrassen met een spetterend feestmenu? Bij Foodbag creëerden we naar jaarlijkse traditie een viergangendiner boordevol lokale producten, dat we met liefde aan huis leveren. Je krijgt van ons alle ingrediënten, recepten én een praktische tijdsplanning.

Extra feestelijk, eenvoudig klaar te maken en bovenal overheerlijk. Beloofd!
Classic feestmenu
Aperoplankje: Gemarineerde worteltjes en labneh met groene kruiden, bloemkoolkrokantjes met verse tapenade van tomaat en basilicum, worstenbroodjes met vulling van boudin blanc
Voorgerecht: Bisque met gerookte Omegabaars, gebakken zeekraal en croutons met saffraan
Hoofdgerecht: Duo van eendenfilet en gekonfijte eendenbout, kroketjes, boschampignons met dragon en salade met gekneusde sjalot, rode kool en physalis
Dessert: Amandeltaartje met peer en crème met oranjebloesem
Vanaf € 20 per persoon, met alle ingrediënten, recepten en een handige tijdsplanning
Meer info en Classic bestellen
Veggie feestmenu
Aperoplankje: Gemarineerde worteltjes en labneh met groene kruiden, bloemkoolkrokantjes met verse tapenade van tomaat en basilicum, empanada’s met portobello-vulling
Voorgerecht: Aardappel-saffraanvelouté met geroosterde notengranola en violettechips
Hoofdgerecht: Gelakte pompoen uit de oven met salieroomsaus, kroketjes, boschampignons met dragon en salade met gekneusde sjalot, rode kool en physalis
Dessert: Amandeltaartje met peer en crème met oranjebloesem
Vanaf € 16 per persoon, met alle ingrediënten, recepten en een handige tijdsplanning
Meer info en Veggie bestellen