Ingrediënten
- 8 paaseieren (melkchocolade of fondant)
- 125 g witte chocolade
- 150 g roomkaas (type Philadelphia)
- 150 ml room
- Merg van 1 vanillestok of enkele druppels vanille-essence (optioneel)
- 1 blikje perziken op sap, uitgelekt
Terwijl we allemaal geduldig binnen blijven tot het coronavirus in de kiem is gesmoord, gaat de kalender zijn gewone gangetje. En zo is het plots bijna Pasen!
Wellicht viel jouw paasvakantie of paasweekend in het water, maar de jaarlijkse paaschocolade kan niets of niemand jou ontzeggen. Daarom stoppen we op 5 en 6 april heerlijke paaschocolade van het Belgische familiebedrijf Libeert in jouw Foodbag.
Libeert chocolade wordt nog steeds gemaakt volgens het familierecept. Alle ingrediënten van de chocoladefiguren worden nauwkeurig geselecteerd en gemaakt van Premium Belgische chocolade. De chocolade is naast heerlijk, ook bijzonder eerlijk: er wordt enkel 100% duurzame cacao voor gebruikt. Libeert steunt zo de cacaoboeren en zorgt ervoor dat hun kinderen naar school kunnen gaan.