Ontvang deze zomer jouw snijplank en messenset t.w.v. € 44,95

Bij je zomers druk vakantieschema hoort natuurlijk ook Foodbag. Bestel in juli en augustus drie keer jouw favoriete kookbox en krijg een snijplank en messenset 'Leo' van BergHOFF cadeau. Een onmisbare vriend in de keuken en ideaal om je aperitief op te serveren.

Hoe werkt het?

 

Eigenlijk hoef jij niks te doen! Ontvang deze zomer drie keer Foodbag (met een levering tussen 1/7/2021 en 31/8/2021) en jij krijgt automatisch een messenset. Deze snijplank en messenset zijn onmisbaar in de keuken. Handig voor de mise-en-place achter de schermen of bewaar 'm om je zomerse apero op te presenteren. Wij geven je trouwens de hele zomer lang tips én gerechten mee zodat jij het meeste uit jouw Foodbag-geschenk kan halen. Jij spaart toch mee?

Over de snijplank en messenset 'Leo' van BergHOFF

  • Snijplank, kaasmes en schilmes
  • Geschikt voor snijden en opdienen
  • Bamboe snijplank
  • Twee messen met ergonomische soft-touch handgreep
  • Aansluitende beschermhoes die zowel je handen als het lemmet van de messen beschermt
  • Scherp roestvrijstalen lemmet met antikleeflaag
Bestel hier jouw box

Voorwaarden

 

Deze actie loopt van 1/7/2021 t.e.m 31/8/2021. Deze actie is beschikbaar voor nieuwe en bestaande Foodbag-klanten. Bij de derde Foodbag-levering tussen 1/7/2021 t.e.m. 31/8/2021 geven wij je ‘Snijplank en messenset - Leo’ van BergHOFF automatisch mee in je box, je hoeft hier verder niks voor te doen. 1 geschenk per klant. Indien onze voorraad uitgeput raakt, zorgen we voor een alternatief dat kan afwijken van de foto.