Muziek in de keuken: 3 heerlijke Spotify-playlists

Koken wordt nóg leuker met een streepje muziek op de achtergrond. En het juiste deuntje doet wonderen voor de sfeer aan tafel. Wij maakten 3 Spotify-playlists voor jou: eentje voor tijdens het koken, eentje om jouw romantisch diner op te luisteren en eentje voor een gezellig diner met vrienden. Na de lockdown hé.

That's amore

Italiaanse avond? Samen spaghetti slurpen à la Lady en de Vagebond? Wij bundelden onze favoriete nummers voor een heerlijke Italiaanse vibe in la cucina. Van Eros Ramazzotti tot Laura Pausini. Je kan ze allemaal vinden in deze playlist.

Diner with friends

Heb je een (virtueel en virusvrij) etentje met vrienden of familie gepland? Wij hebben de perfecte playlist! Met deze lijst hoor je alleen wat jij wil - geen onverwachte heavymetalliedjes of zware technobeats - en kan je rustig van die kostbare tijd met familie en vrienden genieten.

What’s cooking ?!

Een playlist voor iedereen die graag de beentjes losgooit tijdens het koken. Met voldoende meezingers en andere opzwepende liedjes om het kokkerellen tot een goed eind te brengen.

Je kan alle playlists terugvinden op het Spotify-account van Foodbag. Geniet ervan!