Meer lekkers. Minder afval.

Foodbag lanceert een nieuwe doos en daar zijn we best trots op. Niet alleen ziet hij er bijzonder goed uit, hierdoor hebben we ook een pak minder verpakking nodig om al dat lekkers tot bij jou te krijgen.

Jouw mening telt

 

Misschien heb jij een tijdje geleden wel onze enquête ingevuld? Daaruit bleek dat de meerderheid van onze klanten graag minder afval wil zien in onze Foodbag. Jouw mening is voor ons het allerbelangrijkste en daarom hebben we die feedback meteen in daden omgezet. Vanaf deze week zal je Foodbag er daarom een beetje anders uitzien … 

Eén grote doos boordevol lekkers

 

Zalig zo’n grote doos waar grote groenten zoals prei, selder of bloemkool écht tot hun recht komen! Oké, we hebben geen ruimte meer over om elke gerecht in een afzonderlijk kartonnen doosje te steken maar dat maken die mooie groenten echt wel goed, toch?

Eén klein doosje met al jouw smaakmakers

 

In plaats van de afzonderlijke schaaltjes per gerecht vind je vanaf nu 1 doosje terug in je Foodbag. Daarin vervoeren we de kleinste ingrediënten die al jouw favoriete gerechten helemaal afmaken. Look, honing, sojasaus, een pepertje en andere smaakmakers worden dus wel extra beschermd in een doosje. En je vindt ze nog eens makkelijk terug in je box ook!

Langer lekker

 

Stak jij vroeger ook zomaar al die kartonnen doosjes in je koelkast zonder kijken? Dan heb je vast al eens een ui gehad die er was slapjes uitzag of een perzik die nog niet rijp was. Doordat je nu alles netjes moet sorteren, bewaar je elk ingrediënt ook meteen op de juiste plek. En voor wie twijfelt welk ingrediënt waar moet, voorzien wij enkele praktische tips

En heb je onze nieuwe tape al gezien?

 

Als we dan toch met een groene make-over bezig zijn, dan doen we het toch meteen goed? Daarom werd onze plastic tape zelfs vervangen door een papieren variant. Even effectief maar wel een pak groener op te maken én af te breken. 

Recycleer jouw doos

 

Wil je toch van onze prachtige doos vanaf? Dan kan je die de week erop gewoon met onze koerier meegeven. Wij recycleren die met plezier voor je, alleen hergebruiken doen we niet omwille van de voedselveiligheid.

Groen, groener en groenst

 

Natuurlijk blijft het hier niet bij. Wij proberen zo vaak waar mogelijk een duurzaam alternatief te voorzien en daar ook transparant over te communiceren. We zijn er ons van bewust dat we er nog niet helemaal zijn en nodigen jou graag uit om de stappen die we nemen mee te volgen