Blaas je bubbel omver met deze easy peasy decotips

Dit jaar vieren we feest met minder gasten of en petit comité zoals we dat op z’n Belgisch zeggen. Om de boel toch een beetje op te vrolijken, inspireren we je met vijf eenvoudige decotips voor een warm en gezellig feestdecor.

Pakjes onder de kerstboom

 

Een perfect versierde kerstboom is niet compleet zonder pakjes eronder. Minder cadeautjes dit jaar? Pak de kleine kartonnen Foodbag-dozen in als geschenkjes en fake een berg vol euh … echte surprises.

Nog een eco-tip erbovenop? Je kan ook cadeautjes stijlvol inpakken in een linnen keukenhanddoek of ander herbruikbare doek.

  Sfeervol kaarslicht

   

  Een kaars op tafel zorgt voor sfeer en gezelligheid én met de stijlvolle kandelaars van House Doctor maak je je feesttafel helemaal af. Ga je voor kaarsen ton-sur-ton met je tafellinnen of mix-en-match je er vrolijk op los?

   Kerstgroen uit de natuur

    

   Kerstdecoraties hoeven niet ingewikkeld of overdadig te zijn. Sprokkel in je omgeving of tuin twijgjes en takjes én maak zelf subtiele en portemonnee-blije versieringen.

    Gedroogde sinaasappel

     

    Stapvoets rondneuzen om kerstdecoratie te shoppen zit er even niet in en daarom maken we zelf kerstversiering met sinaasappel. Droog de schijfjes in de oven op een bakplaat: lekker langzaam op 100°C.

     Creatieve blikvangers

      

     Met mooi gevouwen servetten tover je je tafel om tot een uitnodigende feesttafel. Op het internet vind je veel ideeën van eenvoudig vouwwerk tot ingewikkeld geknutsel. Deze servetring maak je met keukentouw, een kaneelstokje en een bijpassend takje.

      

     Alle glazen, servies en tafellinnen komen van bij Livingdesign. Iets gezien wat niet ontbreken mag op jouw feesttafel? Surf naar www.livingdesign.be.