Lekkere papillotjes
Wat heb je nodig:
Zilverpapier Groentjes naar keuze (wij denken bijvoorbeeld aan fijne reepjes prei en wortel)Blokje groentenbouillonStuk vis naar keuze of zelfs schaaldieren (zalm, mosselen, venusschelpen, kabeljauw enz.)Zo maak je het:
Kook of stoom de groenten alvast beetgaar.Los een blokje groentebouillon op in 200 ml water voor vier papillotten.Vorm de papillot alvast een beetje voor.Leg een stuk zilverpapier open en maak een soort kommetje door zowel links als rechts de folie samen te knijpen. Doe er enkele lepels groentebouillon in. Leg hierop je groentjes en daarop de vis. Nog snel even afkruiden met zout en peper, de papillot langs boven sluiten, en hup, 15 minuten de barbecue op.
TIP: Zorg ervoor dat de papillot goed gesloten is zodat de stoom niet ontsnapt. Maak de papillot
ook niet te strak zodat de warmte goed kan circuleren.