Pret met De Koninck!

Win een bezoek aan Stadsbrouwerij De Koninck of een cadeaubon t.w.v. € 50!
Om je feestdagen gemakkelijker te maken, creëerde Foodbag een viergangenmenu vol lokale producten, slim doordachte recepten en smaken waarvan je gasten omvergeblazen zullen worden. En om de feestvreugde compleet te maken, zit er een plezaant cadeautje van de leukste brouwerij van ’t stad in je feestbox.

Antwaarpe

Thuisbasis van het bolleke en zijn Stadsbrouwerij De Koninck. Ontstaan in 1883 met als nobele missie de dorst van de Belg lessen en in 2010 overgenomen door Duvel Moortgat. Die missie nemen ze tot op de dag van vandaag nog heel serieus: fierheid en vakmanschap staan zo sterk als een rots. Maar sinds de investering dragen ze de beleving van de bezoeker hoog in het vaandel. Ambacht en innovatie gaan hierbij hand in hand.

Leven in de brouwerij

De slogan 'een vat vol ervaring' liegt er niet om, een bezoek aan brouwerij De Konick is gegarandeerd een belevenis. Zo kan je een interactieve tour volgen waarbij je op een humoristische wijze bijleert over de geschiedenis en bieren van De Koninck. Verder kan je de sfeer van het productieproces opsnuiven en tijdens de rondleiding je dorst lessen met twee biertjes. Heb je daarna nog altijd goesting in een biertje? Dan biedt de brouwerij je een assortiment aan om 'u' tegen te zeggen. Denk maar aan de Triple D'Anvers, La Chouffe of het befaamde bolleke, die laatste van de tap weliswaar.

Daarnaast herbergt de site ook heel wat stielmannen. De Konick koos heel zorgvuldig experts uit die evenveel liefde voor hun vak hebben als hun eigen brouwers. Zo gingen ze in zee met kaasaffineur Van Tricht, die eveneens ook een achttal rijpingskamers in de brouwerij gevestigd heeft. Maar ook slagers De Laet en Van Haver, chocolatier Jitsk, bakker Kenney van Hoorick en het restaurant Black Smoke zitten samen onder een dak. Kort samengevat: er hangt leven in de brouwerij bij die mannen van De Koninck!

Win een brouwerijbezoek of een cadeaubon!

Maar waarom vertellen we je dit nu allemaal? Onze favoriete brouwerij heeft iets bijzonders voor jou in petto. In ons feestmenu verstopt brouwerij De Koninck willekeurig maar liefst 100 duotickets voor een brouwerijbezoek én 50 golden tickets t.w.v. € 50 die je kan besteden als cadeaubon op de brouwerijsite en in de winkels van de stielmannen. Kwestie van het nieuwe jaar met een knal in te zetten!

Hoe kan je zo’n fijn cadeau bemachtigen? Easy peasy, door een feestmenu te bestellen. Veul chanse!