Maak kennis met Foodwheels: onze persoonlijke koeriersdienst

Food wat? Foodwheels is dat ene deeltje van Foodbag dat er voor zorgt dat jouw bestelling op tijd bij je thuis geleverd wordt. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leggen we je hier uit.

Alles start bij jullie, onze klanten. Nadat al jullie bestellingen binnen zijn, schiet het Foodwheels-team in actie. Routes worden uitgestippeld, de juiste chauffeur wordt bij de juiste bestelling geplaatst en uiteindelijk komt de maaltijdbox in jouw koelkast terecht. 

De chauffeurs

Foodbag is één grote familie waarin elke schakel even belangrijk is. Van grafisch designer Jolien en menuplanner Eva, tot Michèle van de klantendienst. Elke schakel telt. En dan hebben we het over de belangrijkste nog niet gehad: de chauffeur die jouw maaltijdbox met liefde aan jouw voordeur levert.

De chauffeurs zijn de laatste schakel tussen ons, het eindproduct, en jullie, de klant. We zijn dan ook heel blij dat Ivan, Bob, Freddy, Marcel, Marc, Roland … in ons team zitten en jullie elke week opnieuw de beste producten, kraakvers aan huis leveren.

Bedankt chauffeurs!

Eigen koeriersdienst

Doordat we onze eigen koeriersdienst inschakelen, kunnen we zo duurzaam mogelijk werken. Zij stippelen de meest efficiënte en strategische routes uit om zonder omwegen tot bij jou te komen. Daarom sluiten we onze bestellingen stipt op donderdag 9u af. Daarna worden alle bestellingen automatisch doorgestuurd naar onze leveranciers en zodra die zaken bevestigd zijn, gaan onze routeplanners aan de slag.

Het voordeel hiervan is dat we je Foodbag veel stipter kunnen leveren zodat jij het eten op tijd op tafel krijgt.

Levering

Wij leveren jouw Foodbag gekoeld aan huis of je kan hem ophalen in één van onze afhaalpunten. 

Dit kan op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag, in de namiddag of ‘s avonds. Alle mogelijkheden voor jouw postcode verschijnen op onze bestelpagina (bij 'ontdek alle opties voor levering')

Wil jij ook eens één van onze lieve chauffeurs aan jouw deur? Bestel hier dan snel je Foodbag.