Cornet ... zoveel meer dan een blond bier alleen

Als een biermerk zegt dat hun missie ‘mensen verbinden is’, kunnen wij niet anders dan samenwerken, toch? Maak kennis met Cornet, een krachtig Belgisch blond bier!

Over Cornet

Wat Cornet zo uniek maakt is zijn zachte smaak. Tijdens het brouwen van dit blond biertje worden eikenhouten snippers toegevoegd. Daardoor krijgt het een subtiele vanilletoets en een zachte volmondige smaak. Perfect om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Zo is Cornet trouwens ooit ontstaan. Theodoor Cornet liet in de 18de eeuw een exclusief bier brouwen dat bewaard werd op eikenhouten vaten in de kelders van zijn kasteel. Hij was zelf een mild man en hij verwachte hetzelfde van zijn gasten. Wie zijn bier wilde proeven, diende z’n helm af te zetten en moest z’n verschillen opzij zetten want Cornet drink je met vrienden. En dat warme karakter vind je vandaag nog steeds terug in Cornet.

Cornet en Foodbag trakteren

Aangezien Cornet mensen wil verbinden en wij niks liever willen dan mensen samen aan tafel brengen, leek ons dit het uitgelezen moment om eens samen te werken.

In een vrijgevige bui beslisten we daarom om iedereen die een box bestelt voor 22 of 23 maart een gratis flesje Cornet te geven. Ja hoor, zomaar!

 

Bovendien viel het biertje wel in de smaak bij onze chefs dus verwerkten we het in twee fantastische gerechten voor volgende week. Welke kies jij: de klassieke stoverij of een veggie gehaktbroodje met in bier gestoofde uien?

Welke je ook kiest, winnen doe je sowieso want naast een flesje Cornet biedt het biermerk je bovendien een gratis bezoek aan hun brouwerij aan per betalende bezoeker. Alle info spot je op de flyer in je box!

Ontdek het zelf in jouw Foodbag van volgende week!