In-home delivery
met slim slot

Doe mee aan onze exclusieve test!


In-home delivery testen?

We horen je het al denken: in-home wat?! Bij een in-home levering bezorgt onze koerier bij jou zonder dat je thuis hoeft te zijn en zonder dat je jouw Foodbag zelf in ontvangst hoeft te nemen. Samen met partners Nuki en Sfinx bieden we je een nieuwe, veilige manier van leveren aan.

Wil je in-home delivery testen met Foodbag?


Schrijf je in

Hoe werkt in-home delivery

  • Je plaatst een bestelling bij Foodbag.
  • Op de dag van levering ontvang je een sms zodra je Foodbag onderweg is met het geschatte tijdstip van levering.
  • De chauffeur zal altijd eerst aanbellen of aankloppen en opent daarna de deur met de digitale sleutel .
  • De chauffeur plaatst je Foodbag achter jouw voordeur.
  • Jij ontvangt een bevestigingsmail dat jouw Foodbag veilig achter de voordeur is geleverd.

Hoe neem je deel aan de test?

1. Schrijf je in via deze survey.

2. Je bent geslecteerd, maar je hebt nog geen slim slot? Via Foodbag krijg je meer dan 60% korting (€99 incl. btw) op een Nuki slim deurslot. Heb je al een slim slot? Ga door naar stap 6.

3. Jouw slim slot wordt meegeleverd met je eerstvolgende Foodbag-bestelling.

4. Je installeert jouw slot zonder boren en schroeven, binnen 3 minuten!

5. Je registreert je slot bij onze partner Sfinx en je bent klaar om jouw Foodbag bij je thuis te ontvangen. Wij doen de rest.
Wie zijn Nuki en Sfinx?

De slimme sloten van Nuki fungeren als de digitale sleutels tot een naadloze en veilige levering aan de deur van de klant. Met hun innovatieve slimme deursloten hebben ze de manier waarop we toegang tot onze woningen verlenen en beheren voorgoed veranderd.

Sfinx ontwikkelt veilige en betrouwbare softwareoplossingen voor leveringen aan huis. Met hun expertise stellen ze bedrijven in staat om leveringen op een efficiënte en veilige manier uit te voeren.

Veiligheid is onze prioriteit

Elke digitale sleutel is uniek en een toegangscode kan slechts één keer gebruikt worden. Nadat de Foodbag-chauffeur je maaltijdbox achter je voordeur heeft geleverd en de deur opnieuw heeft dichtgetrokken, kan de chauffeur geen tweede keer naar binnen.


Een slim slot? Dat klinkt interessant!

Een slim slot heeft buiten deze service nog tal van andere voordelen. Het is buitengewoon handig omdat het je meer controle geeft over de toegang tot je huis. Met zo'n slot kun je vanop afstand je deur vergrendelen of ontgrendelen. Bovendien kun je tijdelijke toegang verlenen aan gasten, zoals familie of vrienden, zonder dat je fysieke sleutels hoeft te delen. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak. Ook kun je met een slim slot activiteiten bijhouden, zoals wie wanneer binnenkomt, wat de beveiliging van je huis versterkt. Kortom, een slim slot biedt modern gemak en gemoedsrust voor een veiliger thuis.

Lijkt dit nogal veel? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je alles stap voor stap duidelijk uitgelegd krijgt.Indien dit voor problemen zou kunnen zorgen, zet je best het alarm af op de dag dat de chauffeur komt leveren.

Zorg ervoor dat je huisdier niet tot bij de voordeur kan op de dag van de levering. Zo kan de chauffeur op een veilige manier de levering uitvoeren en kan je huisdier niet ontsnappen op het moment van levering.

Dan zal de chauffeur de levering behandelen als een klassieke levering en jou opbellen om te vragen of je Foodbag bij een buur of achter een poort mag geleverd worden.

Foodbag garandeert de koeling en versheid van jouw maaltijdbox tot aan jouw voordeur. Vanaf het moment dat de levering is uitgevoerd, ligt de verantwoordelijkheid daarvan bij jou. Je laat je Foodbag dus best niet te lang uit de koelkast liggen.

Tijdens de test zal deze service gratis ter beschikking gesteld worden aan de deelnemers.

Van zodra je een probleem met je slim slot opmerkt, breng je best onze klantendienst hiervan op de hoogte. Zo kunnen wij de in-home service uitschakelen totdat jouw slot weer naar behoren werkt. Daarnaast is het aangewezen om contact op te nemen met de producent van jouw slim slot om het probleem te verhelpen. Voor sloten geplaatst met Foodbag is dat Nuki. Had je al eerder een slim slot? Dan kan dat een andere producent zijn.

De digitale sleutel zal tot een uur voor en een uur na de geschatte levertijd geldig zijn. Zo heeft onze chauffeur tijd om rekening te houden met onvoorziene situaties.

Indien jouw Foodbag-chauffeur niet kan leveren binnen de tijd dat de digitale sleutel geldig is, kan er via Foodbag een nieuwe digitale sleutel gegenereerd worden. Daarvoor hoef jij zelf niks te doen.