Wij zijn fan van jouw club!

Gezinssport Vlaanderen en Foodbag slaan de handen in elkaar. Corona legt ons verenigingsleven namelijk lam: geen wafelenbak met de volleybalclub, geen scoutsfuif, geen mosselsouper met de toneelkring … Kortom: de clubkas is leeg. Daarom willen wij jouw club, team of vzw een duwtje in de rug geven. En jij kan daarbij helpen!

Steun jouw vereniging tijdens de coronacrisis


Verschillende sectoren hebben het hard te verduren. Winkels blijven toe, restaurants mogen geen gasten ontvangen en ook verenigingen kijken reikhalzend uit naar het einde van de coronacrisis. Om terug samen te sporten, koken, toneelspelen, ravotten of kaarten, maar ook omdat de clubkas kreunt onder dat hardnekkige virus.

Foodbag to the rescue

Foodbag en Gezinssport Vlaanderen zijn fan van jouw club en dragen ze een warm hart toe. Daarom willen we verenigingen een financieel duwtje in de rug geven. Heeft jouw club, vzw of team dringend nood aan een financiële boost? Registreer jouw vereniging dan snel.

Over Gezinssport Vlaanderen

Foodbag en Gezinssport Vlaanderen slaan de handen in mekaar tijdens de coronacrisis. Deze vzw spant zich al sinds 1976 in om gezinnen en individuen aan te zetten tot zinvolle sportbeoefening. Geen competitie of topsport, maar gewoon een gezonde vrijetijdsbesteding in een sociale omgeving. Wij zijn fan!

Gezinssport Vlaanderen is dan wel een sportfederatie, maar dat wil niet zeggen dat enkel sportverenigingen in aanmerking komen om zich te registreren. Ook jouw kaartclub, toneelkring, studentenvereniging, cliniclown-organisatie of jeugdbeweging kan zich inschrijven! Waar wacht je nog op?

Welke verenigingen kunnen deelnemen?

Een hele hoop! Alle verenigingen met een non-profitkarakter die ingeschreven zijn in België kunnen zich registreren. Dat wil zeggen: sportverenigingen, jeugdbewegingen, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, seniorenverenigingen, culturele organisaties …

Enkel verenigingen die handelen in strijd met de wetgeving kunnen zich niet registreren. We houden het netjes hé!

Algemene voorwaarden

Registreer nu!

  1. Registreer je vereniging hier. Hup!

  2. Voldoe je aan de algemene voorwaarden, dan keuren we de registratie binnen de 3 werkdagen goed. Zoals je van ons gewoon bent, kan het ook sneller. 

  3. Je ontvangt een unieke code met promomateriaal die je kan verspreiden onder je leden. Spread the love!

  4. Hoe meer leden, vrienden en sympathisanten de code gebruiken om een Foodbag te bestellen, hoe meer centjes jouw clubkas ontvangt. Bij elke unieke code die er bij ons binnenkomt, krijgt jouw vereniging € 10.

  5. En dan hopen dat het coronavirus snel verdwijnt. Zo kan je dat spaarpotje snel goed besteden met je vereniging!

  6. Nodig ons achteraf gerust uit voor een pintje in de clubkantine.

 

Heb je nog vragen? Klik hier of stuur een mailtje naar fanclub@foodbag.be.