Klaar om het nieuwe schooljaar in te vliegen?

We helpen je alvast een handje met ons gratis Back to School-pakket!

Binnenkort gaat je wekker vroeg klinken en vult je agenda zich razendsnel. Of je nu terug naar school gaat of opnieuw vol enthousiasme start op je job, met onze hulp ga jij die drukke weken met een glimlach tegemoet. Want naast ons heerlijk weekmenu stoppen we deze week gratis een lekker handig pakket bij je Foodbag t.w.v. €15. Bestel je Foodbag met levering tussen 25 en 28 augustus en ontvang:

 

Toma’Dor tomaatjes van Stoffels Tomaten, 200 g

 

De Toma’Dor is de koning van de smaak binnen het assortiment van Stoffels. Dankzij zijn onevenaarbare smaak verheft deze kerstomaat zich boven alle anderen. Verrassend zoet en sprankelend! Door zijn hapklaar en onweerstaanbaar karakter tilt deze kerstomaat iedere snack of salade naar een hoger niveau.

Alpro This is Not M*ilk Choco Plantaardige Drink, 250 ml

 

Met het This is Not M*lk-gamma bewijst Alpro dat de toekomst volledig plantaardig is. Een drank met een rijke, volle en romige smaak . En de nieuwste telg in het gamma, de chocoladedrank gemaakt van soja, zal je helemaal overtuigen. Je kan deze zowel koud als warm gebruiken, in je ontbijtgranen of als verfrissend tussendoortje. Volledig lactosevrij, rijk aan eiwitten en een bron van calcium.

Greenway Falafel Spinazie, 170 g

 

Greenway voorziet jou van heerlijke voedzame vitamientjes met hun Falafel Spinazie, één van de vier nieuwe producten uit hun gamma. Ideaal als avondeten tussen een wrap, met frisse yoghurtsaus, als vleesvervanger of lekker uit het vuistje als vieruurtje! Greenway overtuigt de Belgen al meer dan 25 jaar van de verrassende en lekkere smaak van de vegetarische keuken, dus wees maar zeker dat hun nieuwste falafel een schot in de roos wordt!

Eigen Bodem Kaas, 150 g

 

Deze heerlijke jonge Gouda van Eigen Bodem Kaas werd met veel passie en plezier gemaakt door onze lokale Belgische boeren en bestaat voor 100% uit Belgische weidemelk. Dit betekent dat deze koeien minstens 120 dagen per jaar en minimaal 6 uur per dag in de Belgische wei lopen! De pure en zachte smaken van Eigen Bodem Kaas past perfect bij elke gelegenheid, uit het vuistje of in een ovenschotel. Zoek het niet te ver!

 

Of Brugge d’Or, 150 g

 

Brugge d’Or staat bekend om zijn gouden smaak. In dit geval betekent dit: romig, fruitig, zoet en lichtjes nootachtig. Het is een kaas die gesmaakt wordt door fijnproevers én Bourgondiërs. In sneetjes of in blokjes, met confituur, tomaat (van Stoffels bijvoorbeeld) of zure uitjes, alleen of in gezelschap, jij kiest hoe je het best geniet van Brugge d’Or. Benieuwd welke kaas jij in pakket zal terugvinden?

Farm Brothers koekjes Almond Brownie, 135 g

 

Ga jij voor Almond Brownie: een koekje met amandelstukjes en pure chocolade of liever Pecan Coco Choco: pecannoten, stukjes kokosnoot en pure chocolade? De koekjes van Farm Brothers hebben unieke smaakcombinaties en zijn heerlijk krokant. Bovendien zijn de koekjes volledig biologisch, vegan en palmolievrij. Dit zonder in te boeten op smaak, integendeel!

 

Of Farm Brothers koekjes Pecan Coco Choco, 135 g

 

Wist je dat Farm Brothers een unieke missie rond bodemgezondheid heeft? Zo schenkt Farm Brothers per verkocht pak koek een deel van de opbrengst aan Stichting Grondbeheer. Die stichting zet verarmde landbouwgrond terug om naar gezonde, biologische grond. Een lekker koekje én goed voor onze planeet!

Bestel je Foodbag met levering van 25 t.e.m. 28 augustus 2023

Mis je Back to School-pakket niet

Bestel je Foodbag