Mocktail met pompelmoes en tijm
Per glas
- Garneer een glas met een suikerrand.
- Schep vol met crushed ice.
- Voeg 2 kl tijmsiroop* toe.
- Vul je glas vervolgens voor ⅓ met vers pompelmoessap.
- Leng aan met spuitwater, tot aan de rand.
- Garneer met verse tijm en een partje pompelmoes.
TIP
Frozen Bellini
Voor 4 personen
- Mix in je blender 250 g bevroren perzik en 600 ml spuitwater. Kies voor een zak bevroren perziken uit de supermarkt of stop je partjes verse perzik de avond voordien in een zakje in de vriezer.
- Voeg naar smaak limoensap, honing en extra ijs toe.
- Schud het geheel goed door elkaar.
- Serveer met een extra partje limoen, wat blauwe bessen of munt in het glas.
Virgin Mojito
Per glas
- Bedek de bodem met frambozen en plet samen met 10 muntblaadjes.
- Voeg 2 partjes limoen en een kneepje honing toe.
- Plet nog eens en meng goed door elkaar.
- Vul je glas vervolgens 3/4 met crushed ice.
- Voeg spuitwater toe tot aan de rand.
- Werk af met een takje verse munt en een framboos of een schijfje limoen.