Ingrediënten
- 8 paaseieren (melkchocolade of fondant)
- 125 g witte chocolade
- 150 g roomkaas
- 150 ml room
- Merg van 1 vanillestok of enkele druppels vanille-extract (optioneel)
- 1 blikje perziken op sap, uitgelekt
Bereiding
- Snijd voorzichtig het topje van de paaseieren. Gebruik een scherp mes.
- Smelt de witte chocolade au bain marie en laat wat afkoelen.
- Cheesecake: Meng in een kom de roomkaas en de room met de witte chocolade en roer goed door elkaar. Voor extra smaak kan je de aangegeven hoeveelheid vanille toevoegen.
- Vul de paaseieren met het cheesecakebeslag. Let op: dit mag niet meer warm zijn, anders smelten je paaseieren.
- Eierdooier: mix de perziken met een staafmixer en schep een klein toefje ervan op de cheesecake in het paasei.
- Laat op z'n minst 1 uur opstijven in de koelkast. Smakelijk!