Foodbag trakteert

Dit jaar krijg je zomaar een Amuse lunch bowl als nieuwjaarsgeschenk bij je Foodbag. Een design lunch bowl van het Belgische merk Amuse om je Foodbag-kliekjes te bewaren, zo zijn we in 2021 altijd een beetje samen, thuis of onderweg.

Een cadeau van Amuse en Foodbag

Je hoeft helemaal niks te doen. We sturen deze Amuse lunch bowl mee in je kookbox van zondag 10 of maandag 11 januari 2021. Zo heb je een fraaie lucht- en waterdichte lunch bowl voor elk moment, waar je ook bent.

 

Bewaar elk moment

Jouw favoriete maaltijd waar je ook bent, klaargemaakt in een design Amuse lunch bowl. Je lunch smaakt 10 keer beter in deze prachtige en handige bowl. Het transparante Tritan® deksel zorgt er bovendien voor dat jij kan pronken met je lunch. Maak je klaar voor enkele jaloerse blikken!

  • Perfect afsluitbare kom van 1000 ml
  • Bewaar makkelijk en veilig voedsel in de koelkast of diepvriezer
  • Serveer je eten in deze design bowl of recht van de koelkast op de tafel
  • Transparant Tritan® deksel: je ziet meteen wat er in je bowl zit
  • De bowl kan in je vaatwas, je diepvriezer en in je microgolfoven (zonder deksel)

Slim organiseren en voedsel bewaren met Amuse 

Amuse is een Antwerps merk met een rijk assortiment aan eigenzinnige en innovatieve hebbedingen voor in de keuken. Alle producten worden in België ontworpen en geproduceerd. Amuse heeft alles wat je nodig hebt om je eten zorgvuldig te bewaren, in te pakken en vers te houden. Bovendien is alles perfect stapelbaar in je keukenkasten, ook niet onbelangrijk, toch? 

Meer info over Amuse vind je via www.dbp.be