Een cocktail met bier? Ja natuurlijk!

Je hebt vast wel al eens gekookt met bier (stoofvlees!), maar bier in een cocktail is misschien nog onontgonnen terrein. Zonde, want in ons rijke, Belgische bierpatrimonium zitten enkele pareltjes om te verwerken in een cocktail. Wij gingen aan de slag met Rodenbach FruitAge voor een fruitzonderlijk frisse cocktail die bovendien klaar is in 2 minuutjes. Beloofd!

Terug in de tijd

 

Cocktails met bier zijn niet nieuw, al in 1861 werd de eerste biercocktail gemaakt in de Londense club Brooks’s. De barman mengde Guiness met champagne en de biercocktail werd geboren. En ook de Picon bière is al populair sinds de 19de eeuw. Wij gooien het over een iets meer tropische boeg en maken een beachbar-waardige cocktail met Rodenbach FruitAge, limoen en munt. Fruitig, friszuur en klaar in een handomdraai.

Aan de slag!

 

  1. Vul een glas met ijsblokjes.
  2. Schenk de Rodenbach FruitAge uit.
  3. Voeg een schijfje limoen en een blaadje munt toe.
  4. Geniet!

We zeiden toch dat het eenvoudig was?

 

Bestel jouw Foodbag met Rodenbach FruitAge

 

Wil je deze frisse cocktail zelf eens proeven? Dat kan! Bestel een Foodbag voor 7 en 8 juni en ontdek een Rodenbach FruitAge-cocktailpakketje (1 flesje, 1 limoen, pakje munt) in jouw box.