Blaas je gezelschap omver met deze easy peasy decotips 

Ontdek onze vijf eenvoudige decoratietips voor een warm en gezellig feestdecor.

Een plaats voor pakjes

 

Een perfect versierde kerstboom is niet compleet zonder pakjes eronder. Niet zoveel cadeaus of geen kerstboom in huis? Kies een lage kast uit om ze erop te leggen en pak de kleine kartonnen Foodbag-dozen in als geschenkjes. Zo kan je lekker doen alsof er een berg vol verrassingen ligt. 

Je kan de pakjes stijlvol inpakken in een linnen keukenhanddoek of ander herbruikbare doek.

  Sfeervol kaarslicht

   

  Een kaars op tafel zorgt voor sfeer en gezelligheid én met stijlvolle kandelaars maak je je feesttafel helemaal af. Ga je voor kaarsen ton-sur-ton met je tafellinnen of mix-en-match je er vrolijk op los? Extra tip: kies voor niet té hoge kandelaars, zodat je tafelgasten nog makkelijk kunnen praten met elkaar. 

   Groen uit de natuur

    

   Tafeldecoraties hoeven niet ingewikkeld of overdadig te zijn. Sprokkel in je omgeving of tuin twijgjes en takjes én maak zelf subtiele versieringen door ze bv. aan je menukaart te binden met keukentouw. 

    Gedroogde sinaasappel

     

    Soms heb je gewoon geen zien om stapvoets rond te neuzen naar tafeldecoratie in de winkel. Daarom maken we zelf versiering met sinaasappel. Droog de schijfjes in de oven op een bakplaat: lekker langzaam op 100°C.

     

     Creatieve blikvangers

      

     Met mooi gevouwen servetten creëer je een uitnodigende feesttafel. Op het internet vind je veel ideeën van eenvoudig vouwwerk tot ingewikkeld geknutsel. Deze servetring maak je met keukentouw, een kaneelstokje en een bijpassend takje.