Dit heb je nodig voor 2 personen:
60 g havervlokken 60 g boter, op kamertemperatuur 40 g bruine suiker 2 appels snuifje zout snuifje kaneel
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de boter en appel in blokjes. Meng de havervlokken, bruine suiker, het zout en de kaneel met de boter. Dit gaat het best met je vingers. Doe de appels in een ovenschaal en schik het botermengsel er overheen. Plaats nu zo'n 20 tot 25 min. in de oven tot je een goudbruin korstje hebt.
TIP:
Geen appels in de fruitmand? Geen probleem, een crumble met peer smaakt even lekker. Je kan er ook nog wat rozijnen aan toevoegen.
We voorzien graag je wekelijkse portie vitaminen. Daarom zorgen we elke week voor een gezonde mix aan lokale en exotische producten in onze fruitbox. Bestel snel je fruitbox als extraatje bij je Foodbag.