Ons verhaal

We stellen je graag voor aan Stéphane van Foodbag, een jonge ondernemer met een overvolle agenda en Anders van Smartmat, een werkende vader van drie jongens.

Duidelijk twee verschillende levensfases maar wel één gemeenschappelijk verlangen: om ’s avonds – na de rush van de dag – gezond, vers en gevarieerd te koken.

Na jarenlang elkaars grootste concurrent te zijn, besloot het duo de koppen bij elkaar te steken en uiteindelijk - hoe wij het graag verwoorden - samen aan tafel te gaan. De insteek van de twee bedrijven was immers dezelfde: de beste ingrediënten van lokale leveranciers en bijhorende recepten samen in één doos bij jou aan huis leveren zodat jij meer tijd overhoudt om te doen wat je echt leuk vindt.

Daarom laten we je sinds 2019 kennismaken met de gloednieuwe Foodbag! Het team is nu dubbel zo groot - hoe meer zielen, hoe meer vreugd - en is er helemaal klaar voor om jou op je wenken te bedienen. Zo blijft er meer tijd over om te tafelen. Want of jij dat nu alleen doet, met je lief, je huisgenoten of je gezin … lekker eten is belangrijk.