Over Foodbag

Bewust. Belgisch. Beloofd.

Inspirerende smaken

Foodbag wil inspireren in de keuken! Wij leveren elke week maaltijdboxen met verse ingrediënten en originele recepten aan huis. Onze menu’s zijn telkens een mix van unieke smaakcombinaties, Belgische klassiekers en toegankelijke gerechten. Met onze recepten tover jij keer op keer een gezonde maaltijd op tafel voor je lief, je gezin of jezelf.

Bovendien zijn we ongelofelijk fier dat onze gerechten worden samengesteld dóór echte mensen, vóór echte mensen. Net zoals jij.

Lokale producten

Wij zijn een op-en-top Belgisch bedrijf en dat mag iedereen geweten hebben. Niet alleen ons team is afkomstig uit zowat elke windhoek van ons land, ook voor onze producten gaan we steeds op zoek naar gevarieerde leveranciers en dat het liefst binnen onze landsgrenzen.

Samen met lokale partners zorgen we ervoor dat je kan genieten van heerlijke gerechten. We kiezen wekelijks voor seizoensgebonden en biologische ingrediënten waar mogelijk. We proberen bovendien zo transparant mogelijk te communiceren over onze producten en kiezen zo vaak mogelijk voor een duurzaam alternatief.

Persoonlijke aanpak

Van het samenstellen van de maaltijden tot het beantwoorden van jouw vragen en het leveren van je box, ons team staat elke dag klaar om jou op je wenken te bedienen. We zijn bereikbaar via verschillende kanalen en dat zo vaak mogelijk. We zijn bovendien niet vies van wat opbouwende kritiek dus laat je opmerkingen, tips of aanvullingen maar komen. Ons team komt wekelijks samen om al jouw vragen te verwerken zodat we je zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Samen zijn wij Foodbag

Maak kennis met ons team.
  • Anders
    Asarby
    Overtuigd vegetariër, fanatiek amateuratleet en fulltime papa.
  • Stéphane
    Ronse
    Verslaafd aan grijze garnalen en een lege mailbox.
  • Sandra
    Bekkari
    Dol op groenten en het brein achter onze Sanabox.
  • Isa
    Naeyaert
    Wil stiekem overal prei in draaien en voert kookexperimenten uit tot een gat in de nacht.
  • Gabrielle
    Van der Eecken
    Pas op je tellen! Gabrielle schiet altijd raak.
  • Audrie
    Michiels
    Ons zonnetje op kantoor (én aan de lijn) verrast haar collega’s wel eens met een zelfgebakken taartje.
  • Pieter-Jan
    Bouckaert
    Een echte liefhebber van alles wat 'Italië' uitstraalt. Zorgt ervoor dat een team even vlot rolt als zijn pizzasnijder.
  • Sarah
    Billiet
    Georganiseerde doener, zot van ‘bokes’ met choco en de drijvende kracht achter Canteen.
  • Maxime
    Demeyere
    Een man van zijn woord, en zijn puree!
  • Bruno
    Dedeyne
    Droge humor, oog voor design én hij maalt zijn eigen koffiebonen.
  • Yasmin
    Keshavarzi
    Een ware levensgenieter met onuitputtelijke energie
  • Jonathan
    De Lange
    Zijn droge humor neem je best met een korreltje zout.
  • Pieter
    Dobbelaere
    Nieuwsgierig, dolenthousiast en hij kent nog iets van digitale marketing ook.
  • Gustave
    Lorré
    Onze jongste én grootste Foodbagger. Met een bord pasta maak je zijn dag goed.
  • Astrid
    Zwaenepoel
    Dolenthousiast wanneer haar zelfgemaakte pasta lukt. Nog gelukkiger wanneer ze die mag opeten.
  • Celine
    Henderickx
    Zot van schilderijtjes en dat het liefst op haar bord.
  • Jef
    Vandenbemden
    Eet het liefst pizza en haalt het meeste werkplezier uit een Foodbag op tijd leveren … met een glimlach!
  • Elke
    Deze topper kent werkelijk alle kneepjes van het hoe-maak-je-iedereen-vrolijk-vak.
  • Eva
    Vanhole
    Haar slagzin is: kool (en wortelen) is cool!
  • Gilles
    Goethals
    Zijn doel? Volop genieten van het leven, en dan nog liefst met een glas wijn in de zon.
  • Claire
    Senden
    De ultieme guilty pleasure van deze guitige chef? Frietjes van de frituur, always!
  • Deborah
    Massaer
    Altijd bereid om te helpen, behalve op zondag. Dan tovert deze chef liever een van haar zoete zondes uit de oven.
  • Ansel
    Snauwaert
    Haar perfecte vrijdagavond? Starten met het afschuimen van gezellige wijnbarretjes, en eindigen het liefst al dansend!
  • Thor
    De Caluwé
    Of hij een goed pateeke kan maken? Daar kan je donder op zeggen!
  • Thomas
    Uvyn
    Niets dat deze IT'er niet kan fixen!
  • Ellen
    Peeters
    Ons 'patéke' des huizes. Wekelijks zet ze haar bakkunsten op onze keukentafel. Heerlijk!
  • Sofie
    Demoor
    Zij bewijst dat vrouwen en technologie wél een perfect match zijn.
  • Emma
    Ghysbrecht
    Klanten blij maken en look persen zijn maar twee van haar vele talenten!
  • Bram
    Elewaut
    Moet er nog boter zijn? Met deze in huis loopt alles gesmeerd. 
  • Jolien
    Gabriëls
    Van moeilijke eter tot keukenprinses, wat Foodbag niet met een mens doet.
  • Ellen
    Duchesne
    Is ervan overtuigd dat groenten schillen overbodig is: meer smaak en meer tijd!
  • Sieska
    Lippens
    Kent alles van websitebeheer én van chocolade!
  • Silke
    De Praitere
    Volgt altijd netjes elke stap van een recept, om niet te verdwalen. Meester in groentjes snijden en altijd wel een lepel in de pap te brokken.
  • Bio yoghurt en zure room
    Pur Natur
    Hun ambitie? Het verschil maken in zuivel.
    lees meer
  • Eerlijke aanpak, heerlijke smaak
    Noyen
    Lokaal geproduceerde pensen zonder additieven.
    lees meer
  • 100% duurzaam varkensvlees
    Breydel
    Ambachtelijke en duurzame delicatessen, afkomstig uit eigen lokale varkenskweek.
    lees meer
  • Biologische kruidenplantjes
    Vegobel
    In 100% gerecycleerde verpakkingen.
    lees meer
  • Duurzame vis
    Omegabaars
    Foodbag gelooft in deze vis van de toekomst.
    lees meer
  • Berlaarse grillkaas
    Berloumi
    Berloumi is een Belgische, Berlaarse grillkaas zoals halloumi.
    lees meer
  • Mosterd uit Torhout
    Mostaard Wostyn
    Al vijf generaties lang produceert Mostaard Wostyn mosterd in Torhout.
    lees meer
  • Belgische pickles
    Camp's
    De eerste Belgische pickles werden door Camp's gemaakt.
    lees meer
  • Vlees van eigen kweek
    Meatier
    De runderen en kalveren van Meatier grazen op hun groene akkers in het West-Vlaamse Schore.
    lees meer
  • Biologische geitenkaas
    De Volle Maan
    Zodra je hun geta of geitenkaas probeert, proef je meteen het verschil.
    lees meer
  • Zoet van bij ons
    Meli
    Een Belgisch likje honing maakt elke dressing of marinade helemaal af.
    lees meer
  • Een warme familie
    Dekeyzer-Ossaer
    Met meer dan 30 jaar expertise brengen Johan Dekeyzer en Marie-Rose Ossaer samen met hun 4 zonen dagvers en lokaal vlees van de beste kwaliteit op je bord.
    lees meer
  • Lekker vegetarisch
    Greenway
    Al meer dan 20 jaar maakt Greenway er een uitdaging van om zelfs de grootste vleesliefhebbers te verleiden met lekkere veggieproducten.
    lees meer
  • Fantastische fond
    Fundo
    Verse groenten, karkassen van lokale leveranciers, een grote kookpot en heel veel geduld zijn de ingrediënten voor deze fond.
    lees meer
  • Champignons uit eigen grond
    Lesage
    Aan de oevers van de Leie zijn Emely en Michel druk bezig met het milieuvriendelijk telen van jouw champignons.
    lees meer
  • Artisanale kazen
    Régal
    Kaas van de groene weiden van het Land van Herve, c’est bon ça!
    lees meer
  • Ambachtelijke soep
    Soepmie
    Met de hand gemaakt van de beste biogroenten
    lees meer
  • Koudgeperste sapjes
    JusRé
    Een instant shot aan vitaminen, mineralen en antioxidanten!
    lees meer
  • Maaltijden met een verhaal
    Gomad
    Vers bereide kant-en-klare maaltijden met een gastronomische achtergrond.
    lees meer
  • Een bedrijfsfilosofie die je proeft
    De Lelie
    Lekkere yoghurt en platte kaas maken is een kunst. Het vraagt geduld, vakkennis en toewijding.
    lees meer
  • Trots op tomaten
    Stoffels Tomaten
    Deze tomaten staan voor 100% smaak, 100% natuurlijk en 100% Stoffels!
    lees meer
  • Ambachtelijke granola
    NDFC
    Sinds 2016 bakken de broers Jelders onze Belgische, ambachtelijke en handgemaakte granola in Sint-Katelijne-Waver.
    lees meer
  • Belgisch gevogelte
    Hofkip
    Dé Hofleverancier voor kip en kalkoen bij Foodbag!
    lees meer
  • Zuivel van bij ons
    Inex
    Cliché of niet: melk is goed voor elk. Samenwerken met Inex was voor ons dan ook een logische zet.
    lees meer
  • Burgers en kroketjes
    Qinti
    Een heerlijk vleesalternatief op basis van broccoli en quinoa!
    lees meer
  • Schatjes van patatjes
    Warnez
    Het West-Vlaams familiebedrijf Warnez gaat al sinds 1950 op zoek naar de beste aardappelen van eigen bodem.
    lees meer
  • 100% Natura
    Natura
    lees meer
  • Kruiden van Belgische bodem
    Taste Up
    Door kwaliteit, versheid en hygiëne hoog in het vaandel te dragen, zorgt Taste Up voor de finishing touch in onze gerechten.
    lees meer
  • Krokante toppings
    Topp'd
    Geeft je Foodbag de finishing touch met deze smaakexplosies.
    lees meer
  • Heerlijk van hier
    BelOrta
    Groenten en fruit van BelOrta, die zijn heerlijk van hier. Elke dag telen bijna 1.000 lokale telers - van de Voerstreek, over Antwerpen tot Zeeland - de lekkerste groenten en het sappigste fruit. Daarna belanden ze van het veld rechtstreeks op je bord. Kraakvers, vol smaak en verbazend plezant voor iedereen aan tafel.
    lees meer
  • Veggie spreads uit Ieper
    Bonrill
    Authentiek en overheerlijk, volgens een traditioneel familierecept.
    lees meer
  • Gentse confituur
    Callas Confiture
    Confituur met liefde gemaakt, en dat smaak je.
    lees meer
  • Belgische zoete aardappel
    Familie Magnus-Vander Perre
    De lange weg van zoete aardappel naar je Foodbag is nu een stuk korter.
    lees meer
  • Plantaardige deegbolletjes
    Davai Dumplings
    De vegan dumplings van Davai zijn snel, lekker en duurzaam.
    lees meer
  • Artisanale granola uit Koekelare
    Granola Sandra Bekkari
    lees meer
  • De smaakbom van Brakel
    Belfond
    lees meer
  • Ambacht, terroir en passie
    Dierendonck
    lees meer
  • Vlees van eigen wei
    Millevaches
    lees meer
  • Een hommage aan fromage, maar dan plantaardig
    Omage
    lees meer
  • Bio kant-en-klaar uit Deerlijk
    Lekker Ann'ders
    lees meer

Foodbag is een merk van Smartmat NV

Dok Noord 4E bus 004
9000 Gent 

BE0841142626