Kies hoe jij wil koken

Elke week keuze uit 5 stijlen en 35 gerechten

Quick&Easy

Snelle gerechten voor de hele familie

Kindvriendelijke en toegankelijke gerechten die een ode brengen aan onze (snelle) Belgische klassiekers. Voor wie niet veel tijd heeft, maar wel veel goesting.
ontdek onze gerechten

Original

Een wereldreis op je bord

Een culinaire reis rond de wereld, maar evengoed Belgische klassiekers met een twist. Voor wie houdt van vernieuwing, inspiratie en verrassende combinaties.
ontdek onze gerechten

Sana

Voel je extra gezond en goed in je vel

Gerechten die je net dat tikkeltje beter doen voelen. Samengesteld, geproefd en goedgekeurd volgens de Sanamethode door voedingsdeskundige Sandra Bekkari. Altijd minstens 50% groenten.
ontdek onze gerechten

Veggie

Vegetarische gerechten die je doen watertanden

Meer dan ‘met groentjes’. Herkenbare bordjes voor doorwinterde veggies, aarzelende flexitariërs of vleeseters die zin hebben in ‘eens iets anders’.
ontdek onze gerechten

Kant&Klaar

Kant-en-klaar met verse ingrediënten

Geen zin of tijd om te koken? Kies voor onze vers bereide kant-en-klare maaltijden voor in de (microgolf)oven. Gezonder, met groentjes en lokale ingrediënten.
ontdek onze gerechten

Kan je niet kiezen?

Bekijk onze suggesties

Kies je voor 15gram, dan kies je voor snel te bereiden Belgische klassiekers

Wekelijks serveren we 7 smaakvolle gerechten uit de populairste kookblog van België. Getest en goedgekeurd door duizenden liefhebbers uit meer dan 4000 recepten.

ontdek 15gram.be

Verwen jezelf! Onze premium gerechten gaan een stap verder

Ze bevatten extra luxueuze, vernieuwende of voorbereide ingrediënten die de ervaring voor je smaakpapillen dat niveautje hoger tillen.

Sana

Gezond en evenwichtig eten is makkelijk én lekker

Dat bewijst voedingsdeskundige Sandra Bekkari. Haar Sanamethode zette al een pak mensen op weg naar leven vol nieuwe energie. Onze Sanagerechten zijn ontwikkeld door Sandra en bestaan uit minstens 50% groenten.

ontdek de sanamethode

Onze extra's
Een gezond tussendoortje, een uitgebreid en voedzaam ontbijt of brunch... alles om jouw week nog meer smaak te geven

Ontdek onze extra's