Alles kan veggie

Samen met Garden Gourmet en EVA vzw doen we mee aan de VeggieChallenge. Dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer eten. Dat is wat we willen doen! Ga samen met tienduizenden Belgen de uitdaging aan en ontdek hoe makkelijk het is om meer vegetarisch te eten.

Doe mee met de VeggieChallenge

 

Samen met Garden Gourmet en EVA vzw doen we mee aan de VeggieChallenge. Dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer eten. Dat is wat we willen doen! Ga samen met tienduizenden Belgen de uitdaging aan en ontdek hoe makkelijk het is om meer vegetarisch te eten. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? 

 

Over EVA vzw

 

Al meer dan 20 jaar spoort EVA vzw mensen aan meer vegetarisch te eten. Doet Donderdag Veggiedag bij jou een belletje rinkelen? Wel, dat is maar één van de vele campagnes waar de Gentse mannen (en vrouwen natuurlijk) van EVA vzw hun schouders onder zetten. 

 

Inmiddels brengt deze vzw een eigen magazine uit, hebben ze een leden-basis om u tegen te zeggen en in maart dagen ze ons dus uit voor de VeggieChallenge. Game on!

 
 

Over de VeggieChallenge

 

Dertig dagen lang zonder ‘schelleke’ op je boterham, dat gaat wel lukken, toch? Zeker als je weet dat we daardoor samen een pak water besparen én een hoop minder CO2 uitstoten. Schrijf je nu gratis in op www.veggiechallenge.be en ontvang tal van tips & tricks en maak kans op leuke prijzen. Je krijgt ook verschillende weekmenu’s en kindvriendelijke recepten toegestuurd.

 

Daarnaast zetten wij ook onze veggie-gerechten nog eens extra in de spotlights. Met de producten van Garden Gourmet creëerden wij namelijk 8 gloednieuwe vegetarische recepten waar jij én je gezin van kunnen smullen. Jup, ook die kritische hubby of tiener met lange tanden laten wij in maart afscheid nemen van hun dagelijks ‘vlezeke’. Van pasta meatballs met veggieballetjes over een deluxe burger tot zelfs een vegetarische schnitzel met preistoemp en salade. Wedden dat ze het nooit zullen merken of je zelfs vragen dat ene gerecht nog eens opnieuw te maken. Graag gedaan!

 

Je maakt het jezelf trouwens zo moeilijk of makkelijk als jij het zelf wil. Jij kiest namelijk of je je veggie-maand invult als flexitariër, vegetariër of voor 100% vegan gaat. Benieuwd naar jouw keuze, al zijn we er bij Foodbag van overtuigd dat als we met z’n allen enkele dagen per week voor een veggie optie gaan, we al een heel eind verder staan. Je kleine spruit(en) en onze planeet zijn je alvast dankbaar!

 

Over Garden Gourmet

 

Onze partner in crime om deze VeggieChallenge tot bij jou te brengen is Garden Gourmet. Het is hun missie om de Belg meer plantaardig te laten eten … en wat ze maken is nog eens jummy ook! 

 

Vergeet al die vooroordelen die je had over een vegetarisch alternatief, hier hebben ze écht lekkere producten. De ultieme guilty pleasure van onze chefs zijn zonder twijfel de veggie nuggets en wij durven wedden dat ook jij er dol op zal zijn. Niet je meug? Gelukkig bedachten wij 8 overheerlijke gerechten met de Garden Gourmet-producten. Zo wordt die VeggieChallenge een peace of cake!