Dat het heerlijk en plezant was om met jou samen te koken dit jaar en om het op zijn Martine’s te zeggen: “Dank dat je bij ons was!”
Tot meer lekkers in 2021.
Hmm, lekkere frietjes … het blijft onze Belgische trots, nietwaar?
Volgens onze chefs doen de frietgerechten het ‘altijd’ goed. Chef Ellen durft zelfs te voorspellen dat de kip met appelmoes en ovenfrietjes op het menu tijdens de eerste week van de Best of 2020 én de steak met champignonsaus, ovenfrietjes en komkommersalade te bestellen tijdens de tweede week er opnieuw hoog zullen bovenuit schieten.
De toppers van de toplijst dus.
Hartverwarmende comfortfoodgerechten worden het hele jaar door gretig in onze kookboxen geklikt én de daaropvolgende week regent het massa’s sterren in de keuken van onze Foodbag-chefs. (Onder ons gezegd: dat vinden ze echt wel leuk én ook best spannend, het is altijd uitkijken naar je week-beoordeling.)
Verantwoorde fastfood mag dus zeker niet ontbreken in het Best of 2020-overzicht. We serveren twee keer een originele pizza:
De pastagerechten zijn duidelijk aanwezig in de lijst met favoriete recepten van 2020. Zowel de Italiaanse klassiekers als de eigentijdse pastasauzen scoren zeer goed. De komende weken kan je kiezen uit de vier lievelingspasta’s van de Foodbag-community:
Dit jaar hebben we een opvallend en bijzonder mooi resultaat voor onze herkenbare vegetarische gerechten.
Dus … laat dat vleesje misschien voor één keer links liggen en proef eens van:
Gewoon doen!
Dat het heerlijk en plezant was om met jou samen te koken dit jaar en om het op zijn Martine’s te zeggen: “Dank dat je bij ons was!”
Tot meer lekkers in 2021.